HET LAATSTE NIEUWS !

TOPCHEF
Regelmatig krijgen we vragen om te koken of een workshop te verzorgen voor kleinere gezelschappen. Voor ons is dit vaak wat lastiger te realiseren i.v.m. de grote cateringklussen die we hebben. Maar daar hebben we nu een geweldige oplossing voor gevonden: u kunt Henri Willemsen uit Middelburg inhuren. Henri ziet koken als een hobby, maar heeft zich bewezen in Topchef, de 12 provincies, de kookwedstrijd op TV en met vele diners thuis en bij anderen. En als invalkok bij Rode Rozen & Tortilla’s!
Henri is graag uw topchef voor een avond om een heerlijk diner te koken voor een gezelschap van 4-8 personen. Henri kookt altijd met verse spullen; hij zoekt naar lekkere combinaties en vindt dat een gerecht niet zonder saus kan. Hij heeft inmiddels een repertoire van heerlijke gerechten. Zijn zelfgemaakte garnalenkroketten met koriander/limoen-mayonaise, ravioli met pompoen/krab en pesto van boerenkool of langzaam gegaarde kalfswang met jus de veau zijn maar enkele voorbeelden. Het menu wordt in overleg met u bepaald en Henri neemt daarna alle zorgen over van inkoop tot bediening. Alles wordt in het werk gesteld om uw gezelschap een heerlijke avond te bezorgen.
Henri verzorgt ook workshops voor groepen van 4-8 personen. Hij maakt samen met u verse pasta’s, doet een workshop dim sum (chinese noedelhapjes) of laat zien hoe u kan koken met sauzen. Een leuk idee voor een verjaardag of een avond uit met collega’s. Een avond gezellig aan de slag om samen te genieten van het resultaat.

henriwillemsen64@gmail.com mob: 06-15096729