ONZE MEERWAARDE

Zoekt u de juiste locatie voor de juiste gelegenheid of
wilt u een creatieve en sfeervolle aankleding van de gehuurde tent? Een buikdanseres om voor uw duizend-en-één-nachtfeest of voor het buffet een salsaworkshop met uw gasten? Rode Rozen & Tortilla's denkt graag met u mee.

Wij kunnen de gekozen gerechten warm bij u aanleveren, het buffet presenteren en de gerechten voor u uitserveren. Ook is het mogelijk, bv. wanneer de afstand te groot is, dat onze kok bij u thuis komt werken! Wilt u zelf ten volle van uw feest genieten, dan kunt u Rode Rozen & Tortilla's inhuren voor de voorbereidingen, het serveren van drankjes, afruimen of voor de afwas. Samen met u zoeken we naar de voor u passende oplossing. Voor deze diensten op locatie werken wij met vaste uurtarieven.

Onze sfeervolle keuken is aan het Oostkerkplein in Middelburg. Als we aan het koken zijn bent u altijd welkom om even binnen te lopen en een kijkje te nemen. De keuken is een inspirerende plek om met familie of vrienden een gezellige workshop te organiseren. Samen tapas maken of een buffet bereiden en daarna met z’n allen aan tafel. Vergaderen tijdens een smaakvolle lunch kan ook (alleen op reservering).
Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden en ideeën te bespreken.